Intrebari frecvente - Clocked - Escape Room
 
 

INTREBARI FRECVENTE

ESCAPE GAME

 

Ce este clocked?

CLOCKED este un joc real de tipul “escape room” situat in Bucuresti.Vei fi inchis intr-o camera impreuna cu prietenii, familia sau colegii si vei avea la dispozitie 60 minute pentru a rezolva o serie de jocuri de inteligenta. Scopul? Distractia, adrenalina si “gimnastica mintii”!
Pe parcursul jocului va trebui sa cauti indicii si sa lucrezi in echipa – numai asa vei reusi sa evadezi. Iti vei folosi inteligenta, logica, intuitia si indemanarea.

Cat de dificil este acest joc?

Jocul nu este dificil, este interesant si antrenant, este gandit special sa iti ofere o experienta placuta alaturi de cei dragi. Nu ai nevoie de abilitati speciale pentru a evada, inteligenta si logica se vor imbina cu intuitia ta.

Cate persoane pot juca odata?

Jocul este gandit pentru grupuri de 2 pana la 5 persoane. Limitarea este data de dimensiunile camerei de joc si de faptul ca prea multe idei generate intr-un spatiu restrans pot crea haos.


Exista posibilitatea sa imi fie teama? Voi fi in siguranta?

Camera este conceputa astfel incat sa nu iti puna siguranta in pericol. Daca simti nevoia sa iesi, poti solicita acest lucru echipei noastre care te monitorizeaza in permanenta pe parcursul jocului. Pentru aceasta am instalat in camera un buton de panica.

Sufar de claustrofobie, pot sa particip?

Chiar daca suferi de claustrofobie, poti participa fara probleme la joc.Camerele au o marime adecvata ca sa nu te faca sa te simti incomfortabil niciodata. Jocul nu are nici un element in care sa fii nevoit sa stai intr-un spatiu inchis foarte mic.
Daca totusi te vei afla intr-o situatie care te va deranja, ne semnalezi acest aspect si iti vom deschide usa.

Persoane cu nevoie speciale

Camera de joc este situata la parter, in imediata apropiere a usii de acces din curte. Accesul este facil pentru un scaun cu rotile.
Jocul nu are indicii care sa necesite un auz perfect, acestea vor fi transmise vizual.


Pot utiliza gadget-uri in camera?

Nu este permisa folosirea telefoanelor mobile, a tabletelor sau orice fel de aparate care ar permite fotografierea sau filmarea in camera de joc.

Ce se intampla daca ajunga mai tarziu?

Dupa ora rezervata putem sa asteptam maximum 10 minute. Dupa acest interval vom fi nevoiti sa ajustam timpul efectiv de 60 minute alocat jocului.

Ce se intampla daca nu reusesc sa ies din camera in 60 minute?

Echipa noastra va va deschide usa dupa 60 minute. Daca veti dori partile ramase neelucidate din joc vi le vom dezvalui noi.. Sau poate nu ati fost in cea mai buna forma si vreti o noua sansa? Exista si posibilitatea sa va reintoarceti si sa reincercati aceeasi camera cu un discount de 20%.


Cum se termina jocul?

Jocul se termina in acelasi mod- usa de la camera se va deschide. Fie gasiti cheia si veti deschide voi usa, fie o vom deschide noi dupa 60 de minute.

Exista o varsta minima si maxima pentru participanti?

Varsta minima este de 16 ani iar varsta maxima…nu exista.

Care este pretul pentru acest joc?

Pretul variaza in functie de numarul de persoane. Pentru detalii si rezervari apasa aici


Exista loc de parcare?

In fata casei din strada Cornescu nr 4 exista alocat un loc de parcare. Pe strazile adiacente puteti parca cu mentiunea ca nu trebuie sa blocati accesul in curtea imobilelor invecinate.

Cum pot ajunge in strada Cornescu nr 4?

Locatia se afla in vecinatatea Pietei Floreasca. Pentru harta detaliata apasati aici.

Este jocul inregistrat video ?

Jocul nu este inregistrat, este doar monitorizat video pentru a va putea da indicii in cazul in care acestea sunt solicitate..


Cate indicii putem solicita pe parcursul jocului?

Indiciile sunt oferite doar la solicitarea dvs in functie de marimea echipei. Echipele de 2 si de 3 persoane vor avea dreptul sa ceara 3 indicii, echipele de 4 si 5 persoane cate 2 indicii.

Ce se intampla daca un membru al echipei vrea sa iasa inaintea incheierii jocului?

Langa usa este instalat un buton de panica. In caz de urgenta cel care doreste sa iasa apasa pe buton si usa va fi descuiata. Ceilalti membri ai echipei pot continua jocul.